Cruises

Cruises

Waarom een cruise kiezen als je volgende vakantie?

Cruises zijn voor veel mensen een perfecte vakantie omdat je echt zoveel of zo weinig kunt doen als je zelf wilt. Of je nu een adrenalinejunkie bent, wilt zonnen of een beetje van beide, er is iets voor elke smaak en elke leeftijd. Tel orka’s op Antarctica, ding af in een Marokkaanse souk of ontdek de cultuur van het oude Egypte. Zeereizen kunnen je buiten de gebaande paden brengen naar exotische en fascinerende bestemmingen over de hele wereld. Wist je dat cruisepassagiers tot de gelukkigste vakantiegangers behoren? Steeds meer mensen kiezen ervoor om te cruisen.

Neckermann cruises

Met Neckermann zit je juist om je cruise te boeken in de Middellandse Zee, Baltische Zee, het Kanaal of in de Atlantische Oceaan.

TUI cruises

TUI biedt cruises aan naar alle uithoeken in de wereld.

CruiseReizen.nl

CruiseReizen.nl biedt diverse soorten cruises aan, voor zowel de ervaren als de beginnende cruiser.

Dreamlines

Dreamlines heeft samenwerkingen met alle grote rederijen voor cruises. Bij Dreamlines boek je veilig en voordelig een leuke cruise.

Costa

Costa Cruises is de grootste Europese cruiserederij en heeft een typisch Italiaanse flair: goed eten, feesten, genieten en ontspannen.

De voordelen van een cruise

Het gemak is bij een cruise één van de grote voordelen. Tijdens een cruise kun je namelijk de verre bestemmingen bezoeken waar je altijd al van hebt gedroomd en tegelijk genieten van de luxe aan boord.

Daarnaast zijn de vele activiteiten een voordeel: aan boord kan je je op alle mogelijke manieren vermaken. Het mooie van een zeevakantie is dat het hele gezin zich kan vermaken terwijl je samen op vakantie bent. Kinderen kunnen nieuwe vrienden maken en overdag deelnemen aan leuke en educatieve activiteiten. De volwassenen kunnen ondertussen ontspannen bij het zwembad, wat sporten of spelen in het casino.

Cruiseschepen staan ​​ook bekend om hun fantastische restaurants. Maaltijden worden geserveerd in het hoofdrestaurant van het schip maar daarnaast hebben cruiseschepen vaak meerdere restaurants om meer keuze te kunnen bieden. Bovendien zal elke havenstop een nieuwe culinaire ervaring bieden. Als je dus je een fijnproever bent, zal een cruise zeker je eetlust opwekken.

Een cruise is ook heel erg romantisch. Of je er nu voor kiest om een aantal dagen met familie en vrienden te vieren, of bijvoorbeeld je huwelijksreis op zee te vieren: een cruise is hiervoor ideaal. Lekker weg uit de dagelijkse routine op een plek waar je als koningen in de watten wordt gelegd. Je hoeft je dus alleen maar te concentreren op je comfort met je naasten of geliefde.

Enkele topbestemmingen per cruise

Het Caribisch gebied is een wonder van de natuur en een van de populairste cruisebestemmingen. Het is in de Caraïben uitstekend geschikt om te duiken of snorkelen.

In Anguilla zijn koraalriffen, droomstranden, zon en wonderbaarlijke golven alomtegenwoordig. Het kristalheldere water van Nassau en Punta Cana herbergt een veelheid aan kleurrijke vissen en zeezoogdieren.

Het eiland Cuba biedt geschiedenisliefhebbers de mogelijkheid om een ervaring rijk aan emoties te beleven.

De Polynesische eilanden zijn ook zo’n prachtige bestemming. Polynesië heeft majestueuze landschappen en witte zandstranden die een ansichtkaart waard zijn. De wateren van Tahiti zijn buitengewoon helder en de onderwaterwereld trekt duikers aan die op zoek zijn naar piratenwrakken.

In Bora Bora maakt een eenvoudige snorkel het mogelijk om de wondere wereld van mariene inwoners te ontdekken. Het mariene park van Moorea maakt duiken mogelijk in het midden van het ondiepe kristalheldere water bevolkt door tropische vissen. Het koraalrif omringt het eiland en de witte of zwarte zandstranden lijken zo uit een film te komen.

Andere vakanties

TUI.nl: vanaf 349 euro een all-in reis boeken

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.