Weekendesk

DEEL:

 

Weekendesk is opgericht in 2000 en is de nummer 1 voor jouw nabijvakantie en stedentrip.

Je vindt bij Weekendesk alles op het gebied van weekendjes weg en korte thematische verblijven: wellness, gastronomie, natuur, ontspanning en avontuur. Zin in een weekendje weg met vrienden of een romantische citytrip met je geliefde? Kijk bij Weekendesk voor de beste aanbiedingen en reis goedkoper!

Stedentrips en weekendjes

Voor elk thema vind je een leuke citytrip of een weekendje weg. Plan je met vrienden een weekendje Ardennen of een stedentrip Barcelona? Wil je je geliefde verrassen met een romantisch weekendje Wenen of Parijs? Kijk eens naar het aanbod last minutes en stedentrips van Weekendesk. Je zult versteld staan van veel zaken: zowel het ruim aanbod als de prijs!

 

Exclusieve focus op dichtbijvakanties

De meeste touroperators leggen de nadruk op vliegvakanties en grote reizen. Het aanbod aan reisorganisaties die jouw partner zijn voor een leuke dichtbijvakantie, is iets kleiner. Daardoor is het niet altijd gemakkelijk om een toffe aanbieding te vinden. Daar zal nu verandering in komen want bij Weekendesk word je altijd positief verrast. Het aanbod is ruim, vernieuwend en ook aan een scherpe prijs.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs en er is eveneens een vestiging in Barcelona. De Weekenddesk teams van ongeveer 120 medewerkers in totaal, hebben slechts één passie: jou een prettig weekend bezorgen! Weekendesk selecteert de meest aangename hotels, creëert unieke arrangementen en biedt uiteraard de meest voordelige prijs.

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.