VillaXL vakantiehuizen

DEEL:

 

Op zoek naar een vakantiewoning? Kijk dan bij VillaXL vakantievilla’s: duizenden vakantiewoningen en vakantievilla’s in Frankrijk, België, Nederland en omstreken!

 

VillaXL is een van de grootste verhuurders van gezellige vakantiehuizen, luxe villa’s en sfeervolle chalets in de belangrijkste vakantielanden van Europa. Je vindt vakantieverblijven in Frankrijk, België, Nederland, Duitsland, Spanje, Ierland, Italië en Oostenrijk. De VillaXL vakantievilla’s zijn allemaal ruim, knus en oergezellig!

Welk soort vakantiehuizen vind je allemaal bij VillaXL? Het aanbod beperkt zich niet enkel tot vakantievilla’s. Bij deze vakantie-aanbieder vind je naast vakantievilla’s ook bungalows, chalets, appartementen en vakantieverblijven in het algemeen. Je kunt gemakkelijk online reserveren aan goedkopere tarieven.

Heel wat mensen zijn tevreden van VillaXL want ze betalen minder geld doordat het boeken enkel online kan gebeuren, er zijn naast het hoofdkantoor geen andere fysieke kantoren. Hierdoor bespaart VillaXL, én jij ook, heel wat geld!

Kwaliteit

Op kwaliteit kun je vertrouwen: alle vakantiehuizen zijn vooraf geïnspecteerd en moeten voldoen aan tal van standaarden. Het belangrijkste criterium van de VillaXL vakantievilla’s is de gezelligheid. Je moet je er thuis kunnen voelen. Elke dag opnieuw zoekt deze verhuurder naar nieuwe gezellige en mooie accomodaties die elders niet te vinden zijn. Dan denken we niet enkel aan interieur maar ook aan het uiterlijk van de vakantievilla’s en de omgeving. Hebben de vakantiehuizen een mooie tuin en liggen ze in een groene omgeving? Dan hebben ze een streepje voor!

VillaXL vakantievilla’s enkel online te reserveren

Je zult merken dat de vakantievilla’s van VillaXL echt goed meevallen in prijs. Hoe komt dat? Door het feit dat deze aanbieder geen fysieke reserveringskantoren open houdt. Je kunt enkel via de website online boeken. Voor hulp kun je natuurlijk altijd bellen naar het hoofdkantoor van VillaXL. Hierdoor ben jij verzekerd van niet enkel een actueel aanbod maar ook de scherpste prijzen. De besparingen die het bedrijf verwezenlijkt doordat het geen kantoren moet onderhouden, geeft het terug aan jou in de vorm van goedkopere vakantievilla’s!

Ben je dus zoek naar een gezellige vakantiewoning, luxe villa of knus appartement: kijk eens bij de VillaXL vakantievilla’s. Hier vind je een uitgebreid aanbod van accommodaties in heel Europa. Of je nu samen met het gezin gaat of gezellig met een groep vrienden of kennissen, je vindt een overschot aan keuze in ideale vakantiehuizen.

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.