Vakantieveilingen

DEEL:

Bieden op leuke vakanties of deals

Met Vakantieveilingen kan je bieden op promoties binnen de toeristische sector en entertainmentsector. Het werkt als volgt: reisorganisatiespretparken, wellnesscentra en restaurants plaatsen promoties op Vakantieveilingen waarop bezoekers kunnen bieden. Een bod begint bij 1 euro. Als je geluk hebt, ben je de enige die biedt en rijf je een leuke ervaring binnen voor geen geld!

Bekijk de vakantieveiling van vandaag

Korte vakanties met Vakantieveilingen

Vakantieveilingen is het ideale platform om korte vakanties te vinden naar nabijbestemmingen of zelfs stedentrips met het vliegtuig. Immers: met een paar uur reizen ben je vandaag met het vliegtuig op bijna elke plek in West-Europa. Zo vind je bij Vakantieveilingen bijvoorbeeld stedentrips naar Venetië, Rome of Milaan.

Italië is niet het enige land natuurlijk: ook voor alle andere leuke vakantielanden vind je op de veilingsite zeker een leuke promotie.

Pretparken met Vakantieveilingen

Vakantieveilingen is heel bekend geworden omwille van de pretparkdeals die je er vindt. Zeker Walibi en Plopsa zijn twee pretparken die regelmatig stunten met een heel goedkoop duoticket dat ze in veiling plaatsen. De gemiddelde prijs waaraan de tickets uiteindelijk de deur uit gaan (na afloop van de veiling), ligt gemiddeld zo’n 50 procent lager dan als je ze online of aan de kassa zelf zou kopen.

Tip voor goedkopere tickets en deals: probeer mee te doen aan veilingen doorheen weekdagen. Dan is de website iets minder druk en heb je meer kans om een veiling te winnen met een extreem laag bod!

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.