Surfblend

DEEL:

Zomervakanties met Surfblend

Surfblend organiseert onvergetelijke surfreizen voor jongvolwassenen naar Spanje en Frankrijk.

Afhankelijk van je wensen verblijf je in luxe beachkampsvilla’s, appartementen of campervans. Surfblend is er zowel voor individuele jongeren in groep als voor families op reis met hun jongvolwassen kinderen.

Je wilt graag een weekje ontspannend gaan surfen? Je wilt leren hoe je de golven kunt bespelen als een viool, of je bent al ervaren en je wil een weekje chillen aan het strand? Dan is Surfblend jouw ideale reisorganisatie. Daar komt nog bij: een groot zwembad, volpension én een volwaardige surfschool met toffe mensen!

Tip: Bekijk hier een overzicht van alle reisorganisaties voor jongeren in Nederland en België

Surfblend surfschool in Fuerteventura

Een van de locaties waar Surfblend regelmatig surfvakanties organiseert, is Fuerteventura. Dat is het oudste en het op één na grootse eiland van de Canarische Eilanden. Heel het jaar door zijn hier goede golven verzekerd. Dat is ideaal voor de beginnende surfers tijdens de zomermaanden en gewoon perfect voor de iets betere surfers. Zij kunnen hier tijdens de wintermaanden epic surfmomenten meemaken!

Wat is er allemaal te doen in Fuerteventura?

Corralejo is het toeristische centrum van het noorden, direct aan zee gelegen met zicht op de eilanden Lobos en Lanzarote. Je vindt er een waaier aan shops en restaurantjes, en een uitgebreid uitgaansleven waarbij je elke dag van de week wel een concertje of party kan meepikken (als je nog genoeg energie overhebt van het surfen tenminste). In Corralejo is alles te voet te doen, al kan je ook fietsen/auto huren of gebruik maken van bussen en taxi’s. De accommodaties van Surfblend liggen allemaal in dit dorp, net als de surfschool onder Nederlandstalig management!

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.