Summit Travel

DEEL:

Skivakanties bij Summit Travel

Bij Summit Travel vind je een verrassend aanbod aan wintersportvakanties, sneeuwvakanties en skireizen.

Voel je het kriebelen om de skilatten aan te spannen en de sneeuw af te glijden? Heb je zin in een weekje wintersport of wil je kiezen uit één van de vele sneeuwvakanties? Dan ben je vast op zoek naar de beste ski-aanbieder. Bekijk dan zeker eens het aanbod van Summit Travel. Dit is dé ski-specialist met een heel mooi aanbod.

Wat leuk is, is dat je ook niet te veel betaalt. Goedkoop skiën, hoe leuk kan het zijn?

 

De mensen achter Summit Travel hebben een aantal gemeenschappelijke eigenschappen: een passie voor reizen, een passie voor wintersport, een achtergrond in het bedrijfsleven, een aangeboren inlevingsvermogen en een ultieme servicegerichtheid.

Met deze mix zijn ze perfect in staat zich te verplaatsen in jou als klant. Ze begrijpen jou en jouw wensen en vertalen die in een product dat perfect bij je past. Ze kennen alle skigebieden op hun duimpje en kennen er ook de locals.

Summit Travel, dat zijn skivakanties met:

  • Zeer persoonlijke service
  • Meer dan 13 jaar ervaring
  • Betrouwbaarheid en zekerheid
  • Uw eigen contactpersoon
  • Flexibiliteit
  • Ruim assortiment
  • Verrassend scherp geprijsd

Beleef een onbezorgde wintersportvakantie in de Alpen met Summit Travel. Van ’s ochtends tot ’s avonds ben je in de flow als je reist met deze topaanbieder. Zij organiseren al sinds 2003 met veel plezier de wintersport van vele families, groepen vrienden en collega´s. Hun persoonlijke service en snelheid zorgen elk jaar voor veel blije wintersporters. Trustpilot geeft deze wintersport aanbieder een gemiddeld cijfer van 9 op 10!

Ruim assortiment

Alle accommodaties in het aanbod worden minimaal één keer per jaar bezocht en kritisch beoordeeld. Het kan voorkomen dat, ondanks het ruime aanbod, je voorkeur uitgaat naar net dat ene plaatsje dat niet vermeld wordt. Het advies is dan om het toch voor de zekerheid even bij Summit Travel na te vragen. Zij hebben veel contacten met agentschappen en hoteliers in andere landen en gebieden, en kunnen je misschien helpen elders een leuke skivakantie te vinden!

Beste Wintersportaanbieder

De wintersportafdeling van Summit Travel blijft elke dag groeien. Dagelijks vind je hier nieuwe sneeuwvakanties die garant staan voor een geweldig skiverblijf! De wintersport organisatie is inmiddels specialist in het organiseren van korte skivakanties (mini ski) voor grote en kleine groepen naar Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië en Andorra. Daarnaast weten ook steeds meer mensen Summit Travel te vinden voor het boeken van een weektrip naar de Alpen. In 2011 is Summit Travel lid geworden van de ANVR.

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.