Sawadee Reizen

DEEL:

 

Heb je al eens met een kajak de monding van de Amazone afgevaren? Wil je graag gorilla’s bekijken in hun habitat in Borneo? Ben je ook gefascineerd door de mythische Poolreizigers en wil je in hun voetsporen treden? Klop dan even bij Sawadee aan want deze reisorganisator organiseert avontuurlijke rondreizen met hoofdletter R. Hier ervaar je het pioniersgevoel en keer je achteraf terug huiswaarts met een schat aan verhalen. Je lééft je reis.

Met ruim 250 reizen over de hele wereld vind je bij Sawadee Reizen altijd wel een reis die aansluit bij je wensen en budget. Sawadee biedt zowel kortere als langere reizen aan. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende typen reizen. Of je nu op zoek bent naar een actieve reis, een familiereis, een reis langs de hoogtepunten van een land of juist liever de minder bekende plekken wilt bezoeken: bij Sawadee ben je aan het juiste adres.

Boek je rondreis door de Australische Outback, de Galagaposeilanden of Antartica tijdig en krijg mooie kortingen. Onder de pagina Deals verzamelt Sawadee alle promoties en aanbiedingen.

Groepsreizen met Sawadee

Sawadee Reizen biedt ook groepsreizen aan met veel mogelijkheden om er zelf op uit te trekken. Sawadee regelt alle tickets, overnachtingen en vervoer, zodat je optimaal kunt genieten van je vakantie. Op de dagen dat er niet wordt gereisd, kun je je eigen gang gaan. De reisbegeleiders staan dan klaar met tips over interessante plaatsen, excursies en leuke restaurantjes. Om te voorzien in de toenemende vraag naar persoonlijke invulling van de reis, biedt Sawadee bij veel reizen de mogelijkheid om keuzeprogramma’s te boeken. Hierbij kun je denken aan excursies en een individuele verlenging aan het einde van de reis.

Familiereizen

Ook voor families en gezinnen met kinderen heeft Sawadee de nodige portie avontuur in de aanbieding. Ga met je gezin op safari en bewonder de mooie leeuwen en olifanten in het Zuid-Afrikaanse Kruger nationaal park. Of ga op woestijnreis in Jordanië en maak een kamelentocht, bewonder Unesco werelderfgoed en overnacht in een bedouïnenkamp in de woestijn met een gezellig kampvuur en zicht op een prachtige sterrenhemel.

Maak bijvoorbeeld een 21-daagse familiereis door India en Nepal voor maar 1.998 euro all in. Voor dat geld krijg je heel wat meer terug dan enkel je vliegtickets en hotelaccomodaties. Tijdens deze familiereis door India en Nepal zul je betoverd raken door de forten en paleizen van de vroegere Maharadja’s, de grandeur van de Taj Mahal. Bij de indrukwekkende tempels in Khajuraho kun je per fiets een verkenning doen. Ook de natuur komt aan bod, want in Nepal verblijf je vlakbij Chitwan Nationaal Park waar je neushoorns, olifanten, tijgers en apen kunt spotten.

De voordelen van Sawadee Reizen op een rijtje:

  • Extra voordelige Pop-up Reizen / last minutes
  • Interessante vroegboekkortingen
  • Je bezoekt unieke locaties
  • Authentieke reiservaringen
  • Duurzaam reizen: Rank A Brand-Award voor meest duurzame reisorganisator
  • Breed aanbod
  • Onderdeel van de TUI Groep
  • Lid van garantiefondsen ANVR en SGR

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.