Sandaya campings

DEEL:

 

Wil je gaan kamperen? De 4- en 5-sterrencampings van Sandaya liggen in de mooiste regio’s van Frankrijk of aan de Costa Brava in Spanje. Sandaya heeft 11 campings in de Provence-Alpes-Côte d’Azur, Languedoc-Roussillon, Aquitaine, Normandië, Bretagne, Parijs en Catalonië.

Sandaya is een internationale groep en eigenaar van al zijn campings. Zij doen er alles aan om van je vakantie een onvergetelijke ervaring te maken!

Gezinsvakanties bij Sandaya

Als je op zoek bent naar een stukje paradijs voor je gezin, kun je genieten van het comfort van de Sandaya campings met talloze animaties en kinderclubs. Hier ontdek je het Aquapark met glijbanen, zwembaden en kinderbaden. Of je nu wilt genieten in de natuur of wilt relaxen aan zee: met je kinderen beleef je magische momenten.

De animatieteams van de Kids Clubs en Junior Clubs bieden gevarieerde activiteiten voor iedereen en Sandy de mascotte let erop dat de kinderen zich niet vervelen. De kleinere kinderen krijgen er geen genoeg van! De grotere kinderen kunnen naar Teens, waar tieners leeftijdgenoten kunnen ontmoeten. Samen met het gezin organiseert Sandaya ook sporttoernooien, fitness, voorstellingen, concerten en speciale avonden.

20 procent vroegboekkorting

Sandaya heeft campings op alle soorten locaties. Je kunt bij Sandaya een leuke strandvakantie beleven met zicht op de zee of je kunt kiezen voor een pretvakantie met heus Aquapark en tientallen glijbanen. Voor de sportievelingen heeft Sandaya vier campings met tal van sportfaciliteiten: tennis, voetbal, volleybal, aerobics en fitnesslessen. Of ga je liever muurklimmen of boogschieten? Je vindt altijd een campingformule die bij je past.

Sandaya geeft standaard 20 procent vroegboekkorting. Als je je reis tijdig boekt, betaal je voor een weekje Le Plein Air des Chênes (op enkele minuten van Montpellier en vlakbij de Middellandse Zee) maar 300 euro in plaats van 376 euro. Niet voor een persoon, maar voor vijf personen, omgerekend maar 75 euro per persoon!

De voordelen van Sandaya Campings

  • Unieke locaties
  • Mooie vroegboekkortingen
  • Heel kindvriendelijk
  • Eigen management: altijd bediend door personeel van Sandaya zelf
  • Verblijf aan de Azurenkust

Enkele leuke Sandaya campings toegelicht

Op nauwelijks 8 minuten van de Middellandse zeekust ligt de vijfsterrencamping Douce Quiétude (Zoete Rust) in een bosrijke omgeving nabij het vulkanisch massief van Esterel. De luxecamping situeert zich in het departement van de Var, in het zuiden van Frankrijk, voor velen de gedroomde streek voor een geslaagde vakantie. Ontspanning, sport en ontdekking zijn de troeven van een vakantie in de Provence. De Sandaya camping Douce Quiétude biedt u aquagym, boogschieten, waterpartijen, mini-golf en sporten zoals basket-, volley- en voetbal.

Sandaya Douce Quiétude in Saint-Raphaël is de ideale plaats voor een nuttig en aangenaam verblijf. Je kan er gebruik maken van de talrijke aangeboden activiteiten en animatie, spel, sport en fitness.

Zoek je een rustige plek aan het strand ? Je hebt de keuze tussen de zandstranden van Agay, Saint-Raphaël of Fréjus en de kiezelstranden van Dramont of Boulouris. Trek je er graag op uit ? In het vulkaanmassief van Esterel (met zijn typisch rode kleur) tref je gemarkeerde circuits voor wandelaars en VTT. Wil je op uitstap met de wagen? Vanuit Douce Quiétude bereik je op minder dan een uur de mytische plaatsen Cannes en Saint-Tropez, gekend van film en televisie.

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.