Plopsaqua

DEEL:

Plopsaqua is het meest moderne en sensationele subtropisch zwemparadijs van België.

Je vindt in Plopsaqua talloze waterglijbanen, een golvenbad, buitenbaden en een discobad van 25 meter. Samen met je vrienden of met je mama en papa kun je in Plopsaqua allerlei fun beleven.

Tientallen leuke attracties in Plopsaqua

Het Disco Bad: In het 25 Meter Disco Bad kan je net als een professionele zwemmer baantjes zwemmen en duiken. Maar dit – op het eerste zicht ‘gewone’ – zwembad heeft ook een verborgen kantje: voor je het weet waan je je op de dansvloer met schitterende lichteffecten! Sporten of dansen? Wat doe jij het liefst?

De Bubbeltonnen: ‘Aah’ en ‘Ooh’ zijn de meest gebruikte klanken in deze Bubbeltonnen waar je heerlijk kan ontspannen. Geniet van een masserend effect in deze luxe-jacuzzi’s. Hier voel jij je terecht de Viking te rijk!

De Glijdende Banden: Stap in voor een dolle rit samen met je mama, papa, broer, zus of beste vriend(in) op de Glijdende Banden. Wring je al draaiend door de bochten van deze superleuke glijbaan op een grote boei waar je alleen of met twee personen in kan.

Het Stormbad: Even pootje baden of gezellig dobberen op het heerlijke water is zalig… tot er een storm losbarst! Overwin het wilde water en ga de strijd aan met metershoge golven en hevige regenbuien!

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.