Plopsaland De Panne

DEEL:

Plopsaland De Panne is één van de vele pretparken van Studio100. Het is een themapark volledig gemaakt op maat van kinderprogramma's als Samson en Gert en Kabouter Plop.

Plopsaland De Panne bevindt zich aan de Vlaamse kust. Het is één van de bekendste pretparken van Vlaanderen.

Je vindt in Plopsaland de Panne veel toffe attracties voor jong en oud zoals Het Bos van Plop, de Supersplash en de Ploptuin. Daarnaast kun je je ook uitleven in de Anubis-zone, de Wereld van Kaatje en op het Dorpsplein. Daar kun je tal van activiteiten beleven zoals het Verkeerspark, het F.C.De Kampioenen café en het K3 Museum.

Plopsaland De Panne: fun voor jong én oud!

Ga je liever naar de Kermis van Samson en Gert of naar de kinderboerderij? Het is zowel voor de kinderen als voor de ouders leuk om kennis te maken met de vele boerderijdieren die je er verwelkomen en die je kunt aaien.

Je kunt in Plopsaland ook genieten van mooie shows en Plopsa-parades die dagelijks met veel kleurrijke figuren door de straten van Plopsaland trekken. Plopsaland is met andere woorden een echt familiepark met veel parkeermogelijkheden en een kusttram die vlak voor de deur stopt. Een weekendje Plopsaland is dus ideaal te combineren met een weekendje zee!

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.