Plopsa Indoor Hasselt

DEEL:

Plopsa Indoor Hasselt is één van de leukste indoor pretparken van België. Je vindt Plopsa Indoor Hasselt vlakbij de Grenslandhallen in Hasselt en je kunt je er naar hartenlust uitleven met tal van familie-attracties zoals de Scheve Schuit, de Piratenspeeltuin en het ballenbad.

Daarnaast kun je in Plopsa Indoor Hasselt ook je ogen uitkijken op tal van optredens van bekende Studio100 figuren zoals Samson en Gert, Kabouter Plop, Bumba en Bobo en Wickie de Viking.

Plopsa Indoor Hasselt is voor kinderen dé place to be. Voor wie het iets wilder mag zijn, is er de Wickie Coaster achtbaan. Dagelijks zijn er ook verschillende shows met bekende Studio100-figuren. Een drankje kun je drinken in de melkherberg van kabouter Plop en een snackje kun je eten in de frituur van Frieda Kroket.

Plopsa Indoor hasselt telt verschillende themagedeeltes. In de Bumba zone vind je de Bumba molen en Bumba speeltuin, beiden goed voor hartverwarmend kinderplezier voor de allerkleinsten. Iets verder vind het het Dorpsplein waar de kinderen zich kunnen uitleven in de botsauto's, op de K3 zweefmolen of in de kinderdisco. Er is ook een carrousel en je kunt er eendjes vissen!

Met de Dansende Fonteinen, de Klimberg, de Mayaspeeltuin, de K3 Brandweermolen en het K3 Verkeerspark. Geef de dieren ook een aai in Heidi's Dierenweide!

Heb je Mega Mindy fans in huis? Ga dan naar de Mega Mindy zone en drink een drankje in de Mega Mindy Bar of leef je uit op de Vliegende Fietsen.

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.