Plopsa Coo

DEEL:

Waarom je absoluut Plopsa Coo moet bezoeken

Plopsa Coo is één van de vele pretparken van Studio100 en ligt aan de voet van de prachtige watervallen van Coo.  Het themapark nodigt jong en oud uit om te genieten van de attracties, Studio100 parades en de mooie natuur.
Hier vind je met andere woorden een ideale mix van natuur, plezier en spanning in de verschillende attracties. Achtbanen, kabelbanen, wildwaterpark: allemaal aanwezig! Je kunt hier een hele dag volop genieten van alles wat Plopsa Coo te bieden heeft en 's avonds blijven overnachten in het nabije Sunparks Ardennen of één van de vele campings in de buurt.

Plopsa Coo Attracties

Ben je benieuwd naar welke leuke attracties je kunt doen in Plopsa Coo? Er zijn tientallen leuke dingen te beleven in Plopsa Coo voor jong én oud. Als je van snelheid houdt, is de Bobslee zeker wat voor jou. De enige manier om te weten hoe snel je de 600 meter lange bobslee af kunt roetsjen, is door het zelf eens te proberen. Hou je goed vast, trek het hoofd in tijdens de bochten en rem tijdig. Klaar… start!
De iets kleineren kunnen intussen genieten van de carrousel: een prachtige draaimolen met alle dieren van de jungle en tal van leuke voertuigen zoals koetsen. Pure nostalgie!
Hoewel je moet wachten tot je 18 om te mogen rijden op de straat, kun je in Plopsa Coo al eens oefenen in de Plopsa Autorijschool. Hier maak je op een leuke manier kennis met de verkeersregels, samen met K3. Kies snel je auto of vrachtwagen en duw het gaspedaal naar beneden! Opletten: stop netjes voor de voetgangers en rij niet door het rood licht!

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.