Phantasialand

DEEL:

Beleef een Phantastische dag!

Ontdek de vele verschillende attracties en shows voor groot en klein, jong en oud! Zowel adrenalinejunks als nieuwsgierige ontdekkingsreizigers en kleine avonturiers: in Phantasialand is voor ieder wat wils!

Nieuw: Themawereld Klugheim

Ontdek de nieuwe themawereld Klugheim met zijn twee nieuwe spectaculaire achtbanen TARON en RAIK. Durf jij in de TARON? De allersnelste multi-lanceer-achtbaan van de wereld. Of stap in de RAIK, de snelste en langste familie-boomerang-achtbaan ooit. Beide achtbanen hebben samen al zes wereldrecords verbroken!

Pure adrenaline!

Spanning en avontuur! Stap in de op hol geslagen mijntrein Colorado Adventure achtbaan voor een wild avontuur door de Colorado Mountains. Of maak een spannende rit in de meermaals bekroonde achtbaan Black Mamba. Wil je nog meer sensatie? Maak dan een vrije val van 65 meter in het donker in Mystery Castle.

Phantasialand in combinatie met Landal GreenParks

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.