Mambo

DEEL:

Mambo Jongerenreizen

Al bijna 20 jaar is Mambo de specialist in avontuurlijke vakanties, gemaakt voor en door reizigers tussen de 18 en 35 jaar. Bij Mambo zitten jongerenreizen in het bloed: het is een lifestyle die ze graag met je delen.

Wij geloven dat reizen een avontuur moet zijn. Een middel om de wereld te ontdekken. En ook jezelf: om nieuwe mensen te leren kennen, zowel locals als reisgenoten. Waarmee je samen reiservaringen deelt en onvergetelijke herinneringen maakt, wordt reizen de tijd van je leven.

De 6 Mambo Principes

De 6 principes achter onze reizen:

  • Van het padje af
  • Met leeftijdsgenoten
  • Tussen de locals
  • Met oog voor cultuur & natuur
  • Open voor het onverwachte
  • Maak het onvergetelijk

Bij Mambo betreed je onbetreden paden

De programma’s van onze reizen zijn cocktails van het (lokale) leven. Een goeie mix van inspanning en ontspanning, eten en uitgaan, natuur/wildlife en culturele hoogtepunten. Ze hebben meestal een sportief en/of avontuurlijk karakter maar zijn prima te behappen voor je. Laat dat maar aan onze enthousiaste Nederlandse reisleiders en ervaren lokale gidsen over.

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.