Koning Aap

DEEL:

Over Koning Aap

Koning Aap heeft tal van niet-alledaagse verre reizen in de aanbieding in de vijf werelddelen. Als je altijd al eens de eindeloze grasvlakten van Mongolië wilde zien of naar het ‘dak van de wereld’, Nepal, wilde reizen, zit je goed bij deze reisorganisatie. Je hebt keuze uit wel 81 verschillende landen met per land meerdere reisformules. Als je zoekt naar een specifieke reis in het Midden-Oosten, Oceanië of Azië is de kans groot dat je bij Koning Aap een geschikte reisformule vindt.

Bekijk volledig reisaanbod Koning Aap

Prijzen

Voor de prijzen die je betaalt krijg je heel veel terug van Koning Aap. Vanaf 995 euro reis je tien dagen doorheen Jordanië. Je slentert er op je gemak door overdekte markten, je drinkt heerlijke muntthee in de theehuizen en je komt in contact met de Arabische bevolking. Je bezoekt er de opgravingen van Jerash en het magnifieke Petra. Voor spectaculaire natuur ga je naar Wadi Rum, één van de mooiste woestijngebieden ter wereld. En als afsluiter ga je drijven in de Rode Zee. Leuk om te weten: Koning Aap organiseert ook familiereizen in Jordanië voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar.

Scherpe reisdeals

Een groepsrondreis in Thailand, het ‘Land van de Glimlach’, heb je al vanaf 1.345 euro. Voor deze prijs krijg je heel wat terug: de heen- en terugvlucht, verschillende comfortabele hotels met zwembad en ontbijt… Ook een binnenlandse vlucht en nachttreinticket, een relax verblijf aan het strand en een bezoek aan de Drijvende Markt. Je rijdt ook over de Birmaspoorlijn en bezoekt Elephants World: een bejaardentehuis voor olifanten.

De troeven van Koning Aap

  1. Voordelige excursiepakketten
  2. Reisbegeleiding door Nederlandstalige deskundigen
  3. Korting voor trouwe klanten
  4. Mooie groepskortingen
  5. Extra diensten zoals thuisvaccinatie en visumafhandeling mogelijk
  6. 100 euro kinderkorting voor kinderen van 4 tot 11 jaar
  7. Groepsreizen, pioniersreizen, festivalreizen

Groepsreizen met Koning Aap

Koning Aap is gespecialiseerd in groepsreizen naar India, Costa Rica, Mexico, Nepal en Tibet. Als je er altijd van droomde om Afrika, Noord-India, Bali of Sri Lanka te bezoeken, kun je voordelig reizen via de groepsreisformules.

Uniek: pioniersreizen

Reis je graag buiten de gebaande paden en bezoek je het liefst unieke en authentieke bestemmingen? Kies dan voor een van de pioniersreizen en laat je verrassen door de authentieke, nog niet ontdekte bestemmingen van deze wereld. Of je nu een rondreis door het Andesgebergte in Zuid-Amerika wilt (mee)maken, liever kampeert in verschillende Afrikaanse wildparken of je aangetrokken voelt tot het Verre Oosten: voor de meeste exotische reisbestemmingen ben je bij Koning Aap aan het juiste adres.

Leuk: wereldfestivals

Tijdens een aantal reizen bezoek je met Koning Aap enkele wereldse festivals. Bezoek o.a. het Inti Raymi Festival in Peru, de Pushkar Fair in India, het Timkat Festival in Ethiopië of vier Boeddha’s verjaardag in Zuid-Korea! Festivals zijn vaak indrukwekkende gebeurtenissen en het loont zich dan ook om de keuze van je vertrekdatum erop af te stemmen.

Bekijk volledig reisaanbod Koning Aap

 

 

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.