Flowtrack

DEEL:

Flowtrack: Destination Feelgood

Flowtrack biedt bijzondere jongerenreizen aan voor alle leeftijden. Zomer- en surfkampen, skireizen voor families en jongeren en mountainbikeweekends in het buitenland. Al onze reizen hebben 1 ding gemeenschappelijk. We creëren een destination feelgood voor iedereen.

Zomervakanties

13+

Volledig begeleide zomervakanties voor jongeren vanaf 13 jaar boordevol coole activiteiten. Leer surfen in San Vicente of ga op avontuur naar het Watersport Paradise in Empuriabrava.

En natuurlijk stap je tijdens zo’n goedkope zonvakantie vanuit je hotelkamer zó het uitgaansgebied in. Cheers! En daarna natuurlijk eerst uitslapen, ‘ontbijten’ op het strand en door naar de eerste beachparty.

16+

Vakanties met een vrijblijvend activiteitenprogramma voor jongeren vanaf 16 jaar. Ontdek het surfparadijs in San Vicente, het luxueuze Flowtrack Beach House of het avontuurlijke Watersport Paradise.

18+

Kies voor glamping, music & surf in het luxueuze surfcamp in Biscarrosse of laat je nog 1 keer volledig gaan vóór het nieuwe academiejaar met de Student Trips naar het Beach House in september.

Family

Ga met heel je gezin naar het kindvriendelijke Flowtrack surf camp in Biscarrosse. Leer samen met je kinderen surfen, beleef de leukste activiteiten en ontdek de prachtige regio.

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.