Disneyland Parijs

DEEL:

Genieten van Disneyland in Parijs

Disneyland Parijs is een heerlijke plek voor een magisch weekend vol spetterende attracties, kleurrijke Disney figuren. Je kunt overnachten in één van de betoverende Disney Hotels of je kunt je bezoek aan Disneyland combineren met een weekendje Parijs.

Disneyland Parijs heeft een speciale plek in ieders hart. Wie heeft geen mooie herinneringen aan dit prachtige pretpark? Ontmoet er Donald Duck en Mickey Mouse en overnacht in een van de feeërieke Disney Hotels.

Beleef de magie van dichtbij

In Disneyland Parijs spelen sprookjesfiguren en Disneyfiguren de hoofdrol in alle attracties, shows en parades. Of je nu in de Disney Hotels logeert voor een weekend of naar Disneyland Parijs afzakt voor één dag: je zult de tijd van je leven beleven. Elke dag vinden er tal van kleurrijke parades plaats in de hoofdstraten van het magische pretpark. Disneyland is de thuis van tekenfilm- en stripfiguren als Donald Duck, Goofy, Mickey Mouse, Buzz Lightyear, Knabbel en Babbel, Alladin, Peter Pan, Woody, Moana en Alice in Wonderland! Zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van een dagje of weekendje in het mythische Disneyland.

Neem een selfie met Mickey Mouse of beleef oudejaarsweekend met speciale parades en spetterend vuurwerk. Snuister gezellig in één van de vele winkeltjes of geniet van een drankje met een hapje in een gezellige taverne. Een weekendje Disneyland is een weekendje helemaal relaxen en compleet opgaan in de fantasiewereld van Disney.

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.