De Jong Intra vakanties

DEEL:

De Jong Intra: meer dan gewoon een vakantie

Als het op vakanties aankomt, is De Jong Intra in Nederland een vaste waarde. Of je nu wilt reizen met de auto of vliegtuig: hier vind je zoveel reizen dat je haast niet zal kunnen kiezen. De last minutes staan erom bekend om heel scherp te zijn.

Stedentrips

De Jong Intra verzorgt jaarlijks duizenden stedentrips naar onder andere RomeValenciaBarcelonaNew YorkLondenParijs en Berlijn. Of je nu de cultuur wilt ervaren, wilt shoppen of culinair wilt genieten. Met een stedentrip is dit allemaal mogelijk.

Autovakanties

Voor een autovakantie in Europa ben je bij De Jong Intra Vakanties aan het juiste adres. Of het nu om een autorondreis gaat of een heerlijke vakantie op de camping, in een hotel of vakantiepark, zij hebben een jarenlange ervaring in het organiseren van de mooiste autovakanties.

Wintersportvakanties

Bij de Jong Intra vind je het beste aanbod van wintersportvakanties. In alle populaire wintersportlanden, met alle vervoerssoorten en naar wens inclusief skipas, skimateriaal en skilessen. Denk hierbij aan Frankrijk, Italië, Zwitserland en Oostenrijk, maar ook nog veel andere skibestemmingen. Bekijk welke mogelijkheden de Jong Intra biedt bij de wintersportbestemming van je keuze!

Campings

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van de kant en klare stacaravans en bungalowtenten. Na een lange en vermoeiende reis geen geworstel met tentharingen en scheerlijnen. Ook de Jong Intra is een ervaren speler op vlak van campings en vakantieverblijven.

De Jong Intra Fly drives

De Jong Intra staat bekend om de Fly Drives: reizen waarin vlucht, huurauto, accomodatie en een uitgebreide routebeschrijving allemaal inbegrepen zijn.

Verre reizen

Meer dan 45 jaar verzorgt deze reisorganisatie verre reizen naar o.a. Amerika, Zuid-Afrika, Thailand, Indonesië, Canada en Maleisië. Lees hier alles over de prachtige verre reizen!

Riviercruises

Een riviercruise is voor veel mensen een ultieme combinatie van vakantie en ontspanning. Je wordt verwelkomd aan boord, pakt één keer je koffer uit en maakt toch een rondreis.

Bekijk alle reizen van de Jong Intra

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.