Costa Cruises

DEEL:

Wil je graag op cruise gaan? Costa Cruises is de grootste Europese cruiserederij en heeft een typisch Italiaanse flair: goed eten, feesten, genieten en ontspannen.

Wie kiest voor Costa, krijgt een goed verzorgde cruise die inspeelt op wat de Europeaan tijdens zijn welverdiende vakantie wil: lekker eten, een mooie vaarroute met interessante landuitstappen, overdag zonnen aan dek of deelnemen aan activiteiten en geanimeerde avonden met een grote keuze aan entertainment.

De nieuwe brochure van Costa Cruises telt maar liefst 216 pagina’s, niet verwonderlijk als je weet dat zowat alle zeeën en oceanen van onze planeet in het aanbod zijn opgenomen. Met Costa Cruises kun je inderdaad de hele wereld verkennen.

Van de Middellandse Zee tot de Noorse fjorden, van de Caraïben tot Zuid-Amerika, van de Arabische Emiraten tot de kusten van Afrika en van de Indische Oceaan tot de Stille Oceaan. Nieuw aan deze editie is het ‘liggende’ formaat. Ons aanbod wordt daardoor nog overzichtelijker voorgesteld.

De troeven van Costa Cruises

 1. Europees publiek
 2. Zéér geschikt voor families met kinderen
 3. Elk seizoen nieuwe shows
 4. Spectaculaire openluchtbioscoop
 5. Regelmatig nieuwe havens
 6. Exclusieve kussenontwerpen in de suites
 7. Honeymoon en andere specials
 8. Speciale wellness & beauty forfaits
 9. 1 bemanningslid per 3 gasten
 10. Formule 1-simulator
 11. Zéér uitgebreide Samsara Spa
 12. Samsara suites en restaurant

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.