Bobbejaanland

DEEL:

Goedkope tickets Bobbejaanland

Bobbejaanland is het leukste pretpark van België, met toffe attracties voor jong en oud. De kans dat je na een bezoek aan dit pretpark wilt terugkomen, is groot.
Je kunt online mooie kortingen vinden met kortingen tot -50%. Redenen genoeg om eens naar een pretpark te gaan met het gezin, voor een schoolreis, verjaardagsfeestje of gewoon... omdat het gegarandeerd een heel leuke dag wordt!

Er zijn in Bobbejaanland zowel spannende attracties (waarbij je de adrenaline gegarandeerd zult voelen opkomen) en meer rustige attracties voor het hele gezin. Tussendoor kun je gezellig een hapje eten, wat drinken of snoepen van een lekkere suikerspin in één van de vele snacktenten. Zet je neer, ontspan en geniet van deze gezellige dat in "Het Plezantste Land" Bobbejaanland!

Wat is er allemaal te doen?

Go wild op de Typhoon, verwissel boven met onder in de Sledge Hammer, of draai helemaal dol in de Naga Bay!

Heb je nood aan wat verfrissing? Trek naar de Indiana River of de Wildwaterbaan: het beste van een kick en wat afkoeling gecombineerd. Of ga een hapje eten in het volledig vernieuwde restaurant The Lake House met zicht op het water en vlakbij de speeltuin.

In Cowboy Town waan je je in het Wilde Westen en kan je even op adem komen op een terras. Als je klaar bent voor meer avontuur en mysterie, kies dan voor de Bobbejaanland virtual reality coasters. Op Mount Mara bedwing je de vlammenzee van een vulkaan en in de Dreamcatcher ga je de boze geesten zelf te lijf!

Dreamcatcher Bobbejaanland: ultieme sensatie

EEN DROOM LEEK NOG NOOIT ZO ECHT

De Anasazi Indianen worden opgeschrikt door angstaanjagende boze geesten die hen uit hun dorp willen verdrijven. Ze gaan met man en macht de strijd aan en krijgen daarbij de hulp van enkele moedige adelaars die over magische krachten beschikken.

ANASAZI INDIANEN

De Anasazi Indianen waren gevestigd in het zuidwesten van de VS. Ze werden geprezen om hun aardewerk, gevlochten manden en hun bouwstijl. Ze kregen hun naam van de NAVAJO-indianen, die ze ‘oude-vijanden’ noemden.

De stam verdween van de ene dag op de andere. Wat er gebeurde, is nog steeds een mysterie.

Bekijk meer afbeeldingen van bezoekers op de Dreamcatcher

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.