Airbnb

DEEL:

Waarom Airbnb?

Airbnb is ‘s werelds grootste online zoekmachine voor voordelige vakantiehuizen, kamers, vakantieverblijven. Net zoals HomeAway biedt Airbnb haar gebruikers de kans om rechtstreeks te huren van de lokale verhuurders. Dat heeft als grote voordeel dat je:

  1. Als reiziger veel minder betaalt dan wat je normaal zou betalen als je boekt bij Booking.com of Hotels.com
  2. Je krijgt een authentieke reiservaring, waarbij je meer contact hebt met de locals
  3. Ondanks het lokaal karakter heb je wel kwaliteitsgarantie, op basis van reviews van andere reizigers
  4. Je leert een land of stad veel beter kennen als je met Airbnb reist

Ontdek Airbnb

Naar Airbnb

Over Airbnb

24/7 klantendienst

Dag of nacht: Airbnb heeft een uitmuntende klantendienst. Waar je ook bent in de wereld of hoe laat het ook is: je zult geholpen worden door een Airbnb-medewerker als je problemen ervaart.

Meer info

Kwaliteit

Gasten recenseren hun verhuurders na afloop van elk verblijf. Alle verhuurders moeten voldoen aan een minimum score en aan de Standaard voor Gastvrijheid van Airbnb.

Meer info

5 sterren

Schone, frisse lakens tot tips waar je het best kan brunchen – onze verhuurders weten alles over lokale gastvrijheid. Je hebt dezelfde ervaring als op hotel, alleen ga je er nog lang aan terugdenken.

Meer info

Andere vakanties

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.