Parkeren Dusseldorf Airport

Parkeren Dusseldorf Airport

Parkos is gespecialiseerd in voordelige parkeerplaatsen nabij de grootste luchthavens, ook die van Düsseldorf, de derde grootste luchthaven van Duitsland. Vanaf 4 euro per dag kun je een parkeerplek reserveren vlakbij de luchthaven van Düsseldorf (24/7 shuttledienst inbegrepen).

Waarom Parkos?

Een vakantie moet een moment van rust en van genieten zijn. Laat je dus niet verrassen aan het begin van uw vakantie en zorg dat je de parkeerplek voor je auto op tijd boekt. Het is niet mogelijk om gratis te parkeren bij de luchthaven van Düsseldorf. Je vergelijkt daarom best online de prijzen zodat je je niet blauw betaalt aan parkeerkosten. Parkos is Nederland’s grootste online parkeervergelijker. Je vindt hier voordelige luchthavenparkings met een bijzondere service, ook in Duitse luchthavens. De meeste parkings liggen op maar 5 minuutjes rijden van de luchthaven. Een shuttle brengt je onmiddellijk na aankomst op de parking naar je terminal (geen wachttijden). Zelfs als jij de enige bent, zal de shuttle speciaal uitrijden.

→ Lees hier meer over Parkos

→ Bekijk de kortingen op parkeerplaatsen bij Düsseldorf Airport

Parkos-parkings bij de luchthaven van Düsseldorf

Parkos werkt met verschillende parkeerbedrijven samen in Düsseldorf:

  1. Airport Parkservice
  2. Airport Parkservice Express
  3. Flypa
  4. IPS Parken
  5. Park Expert
  6. ParkAirport Düsseldorf
  7. ParkAirport Express
  8. Parkkönig
  9. Relaxpark

→ Vergelijk alle parkings en prijzen in Düsseldorf

Wat is het verschil tussen Shuttledienst en Valet-parkeren?

Je kunt kiezen voor shuttle-parkeren (je parkeert en nadien brengt een shuttle je naar de ingang van je gate) of voor valet-parkeren. Bij valet-parkeren krijg je een extra service doordat een medewerker je opwacht en je auto zelf veilig wegrijdt naar een overdekte parkeerplaats.

Beide opties vallen heel goed mee van prijs in vergelijking met de officiële luchthavenparkings.

Bij terugkomst hoef je alleen maar je parkeeraanbieder te bellen om te melden wanneer je je auto wil voorgereden zien. Het telefoonnummer vind je in je bevestigingsmail. Je auto staat dan op tijd voor je klaar aan de aankomsthal en je kan onmiddellijk vertrekken naar huis. Er zijn geen formaliteiten meer te voldoen en je kan onmiddellijk vertrekken.

TUI.nl: vanaf 349 euro een all-in reis boeken

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.