Parkos parkeren bij de luchthaven

Parkos parkeren bij de luchthaven

Wil je parkeren bij Charleroi Airport, Düsseldorf Airport, Eindhoven Airport, Schiphol, Weeze Airport, Zaventem of vanaf een van de regionale luchthavens in Europa, en ben je op zoek naar een betaalbare parkplaats voor je auto?

Parkos vergelijkt parkings die voordelig kort en lang parkeren aanbieden op en nabij luchthavens in Nederland, België en Duitsland.

Je vindt op de website een compleet overzicht van alle gerenommeerde parkings rondom de diverse luchthavens en uitgebreide informatie omtrent de verschillende parkeerdiensten en tarieven. We hebben dit ook zelf getest en met succes, het was een aangename ervaring.

Parkeer eenvoudig en betrouwbaar je auto tegen de scherpste prijs bij de door jou geselecteerde regionale of internationale luchthaven en bespaar zo flink op parkeerkosten.

Bij Parkos vind je de beste parkeerplaats in:

♥   Parking Weeze

♥   Parking Rotterdam Airport

♥   Parking Schiphol

♥   Parking Düsseldorf Airport

♥   Parking Eindhoven Airport

♥   Parking Zaventem

♥   Parking Charleroi

Tevens biedt Parkos naast een overzicht van alle parkings ook uitgebreide informatie omtrent de verschillende diensten en extra services waaronder valet parking, shuttle transfers, overdekt parkeren, betaalmogelijkheden en locatie. Parkeer zonder stress op elke luchthaven met een vooraf gereserveerde betrouwbare parkeerplek voor lang parkeren via Europa’s meest toonaangevende online vergelijker voor parkings rondom vliegvelden.

Parkos: online parkeerplaats reserveren kan niet eenvoudiger zijn

Een lang verhaal kort: Parkos maakt het zoeken naar een parking een stuk eenvoudiger. Of je nu wilt parkeren in Schiphol, Eindhoven of Rotterdam: je gaat sowieso goedkoper zijn met Parkos dan dat je gebruik maakt van de officiële parkeerplaatsen van de luchthaven. De service is ook top want de shuttles rijden 24/7 en je bent gedurende heel je vakantie gerust dat je wagen veilig geparkeerd staat door de permanente bewaking.

Parkeren aan de luchthaven van Schiphol

Parkos is actief op de luchthaven van Schiphol. Lees hier meer over parkeren nabij de luchthaven van Schiphol.

Parkeren bij Weeze Airport

Als je in Weeze in Duitsland vertrekt met je vliegtuig, kun je met Parkos voordelig je parkeerplaats reserveren. Lees hier meer over parkeren in Weeze Airport.

Parkeren aan de luchthaven: Rotterdam Airport

De parkings rond Rotterdam Airport behoren tot één van de duurste van Nederland. Met Parkos kun je echter vanaf 4 euro per dag parkeren aan de luchthaven van Rotterdam. Lees verder. 

Parkeren bij vliegveld Eindhoven

Eindhoven is een populaire luchthaven voor veel Nederlanders en Belgen. Je vindt er dan ook moeilijk een parkeerplekje als je niet ruim op voorhand iets reserveert. Via Parkos krijg je een ruime keuze aan betaalbare en veilige luchthavenparkings. Lees meer.

Parkeren bij Düsseldorf airport

De luchthaven van Düsseldorf is de op drie na grootste luchthaven van Duitsland. Vanaf daar kunt u met meer dan tachtig verschillende vliegmaatschappijen, zoals onder andere Air Berlin, TUI, GermanWings en Lufthansa, 180 bestemmingen bereiken. Met meer dan 23 miljoen passagiers per jaar zijn er uiteraard ook veel parkeerplaatsen nodig. Wilt u weten hoe u de goedkoopste parkeerplaatsen vindt bij Düsseldorf Airport? Lees hier verder.

 

Parking bij de luchthaven van Zaventem – Brussels Airport

Zaventem biedt huis aan de grootste luchthaven van België: Brussels Airport. Hier kun je soms interessante vluchten vinden die elders niet zijn, bijvoorbeeld sommige vluchten naar Afrika. Daarom is het een populaire luchthaven en is er ook permanent een gebrek aan parkeerplaatsen, waardoor de prijzen hoog liggen. We hebben een vergelijking gemaakt tussen de Interparking-prijzen en Parkos-prijzen en kwamen uit op een heel groot verschil.

Lees hier alles over parkeren in Brussels Airport

TUI.nl: vanaf 349 euro een all-in reis boeken

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.