Last minutes en reispromoties

Last minutes en reispromoties

Last minute topdeals

Even lekker ontspannen in de zon? Een last minute vakantie kan soms wonderen doen. Je voelt je weer energiek en kan de werkweek weer aan. Het is daarom zeker aan te raden om af en toe een fijne last minute te boeken. En boek je buiten het hoofdseizoen? Dan kun je ook nog eens rekenen op scherpe prijzen! Wist je dat je soms wel de helft van het geld betaalt voor een weekje in de zon in het naseizoen?

Tel daarbij op dat een last minute zonvakantie ook nog eens goedkoper is dan wanneer je een maand of drie van tevoren boekt en je hebt de ultieme goedkope vakantie. Daarnaast is een last minute vaak spontaan geboekt, waardoor je extra voorpret hebt. Reisbureaus bieden last minutes namelijk vanaf zes weken voor vertrek aan. Je kunt dus nog zes weken voorbereiden op je heerlijke zonvakantie. Tip: boek in maart, april, oktober of november een tripje naar het zuiden om daar nog te kunnen genieten van warme en zonnige dagen. Het is de ideale manier om de regen in Nederland nog even uit te stellen. Pak je je koffer vast in voor een last minute zonvakantie? De zon wacht op je!

Last minutes boeken

Zie je het helemaal zitten om binnen nu en zes weken te vertrekken op een onvergetelijke last minute vakantie? Boek dan een van de last minute reizen die je online vindt en laat je verrassen door het grote aanbod aan zonvakanties.

Ken je bijvoorbeeld het prachtige Lanzarote al? Lanzarote is de perfecte bestemming voor een last minute wanneer je op zoek bent naar zon en ontspanning in een magische omgeving. Ontdek dit vulkanische Canarische eiland met een huurauto en geniet van de vele onontdekte baaien en rustige stranden. Ga mee met een bootexcursie en bekijk Lanzarote vanaf het water of neem een snorkelset mee en ontdek de onderwaterwereld van dit bijzondere eiland. Of reis af naar het interessante Thailand waar je last minute kunt kiezen tussen een rondtrekvakantie of een heerlijke zonvakantie waarbij rust en ontspanning hoog in het vaandel staan.

Kies een of meerdere bounty eilanden, neem je fotocamera mee om plaatjes te schieten van de mooiste uitzichten en laat je volledig verwennen in een luxe hotel of een fijn resort. Zo hoort vakantie altijd te zijn. Heb je voor jezelf een budget afgesproken voor je last minute vakantie? Vul dit budget op de website van je touroperator in en je krijgt direct een overzicht van de mogelijke last minutes met jouw budget. Zo zie je meteen welke bestemmingen je eventueel kunt bezoeken.

Bij grote reisorganisaties krijg je vaak bedenktijd wanneer je een last minute vakantie boekt. Check dus snel die last minute dinodeals!


Alle topdeals

Ben je op zoek naar goedkope last minutes? Tegenwoordig zijn er zo veel aanbieders dat het onoverzichtelijk wordt. Deze pagina met topdeals maakt je wegwijs in het aanbod van last minute touroperators: je vindt een beknopt aanbod aan de goedkoopste last minute vakanties naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Van Griekenland en Mallorca tot Spanje en Griekenland: hier moet je zoeken naar de goedkoopste reisaanbieders. Je kunt ook een last minute boeken naar een bestemming buiten Europa, denk maar aan een mooie reis naar Cuba, Costa Rica of Aruba.

Een groot voordeel van last minutes is dat de prijzen lager zijn dan normaal. Wij helpen je met de laagste prijzen te zoeken. Staat je valies al klaar? Here we go.

Nood aan reisinspiratie voor volgende zomer? Bekijk de sfeervideo van Sojka Resort!

Je kan Sojka Resort met niets anders vergelijken. Met Traveldino hebben we dit resort zelf uit mogen testen en we hebben een enorm leuke reis gehad met ons team aan een heel lage prijs. Je kan Sojka Resort hier bekijken op Booking.com.

Traveldino

Traveldino is jouw gids voor leuke, originele reizen. Ook voor uitstapjes nabij en een leuk dagje uit inspireert Traveldino je graag met nieuws over pretparken en leuke evenementen in eigen land.